Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Internetinstellingen

Activate your Mobile Internet Settings

Het instellen van je mobiele internetdienst is eenvoudig en zo gedaan. Doe het zelf middels onderstaande stappen of laat één van onze medewerkers je helpen.

Hoe te activeren?

1. Mobiele Instellingen

Volg onderstaande stappen bij een iPhone of Android telefoon.

iPhone Android
Ga naar Instellingen Ga naar Instellingen
Selecteer Mobiele data Selecteer Verbindingen
Schakel je Mobiele data AAN Selecteer Mobiele Netwerk of Meer Netwerken
Selecteer Mobiele Data options Schakel Roaming AAN
Schakel Data Roaming AAN Selecteer Namen toegangspunten
Ga terug en selecteer Mobiele data Netwerk Zie je hier Lyca Mobile NIET staan, voeg je een nieuwe APN naam toe
Zie je hier Lyca Mobile NIET staan, voeg je een nieuwe APN naam toe Add a new APN/point name
Vul de volgende gegevens in:
APN: data.lycamobile.nl
Username: lmnl
Password: plus
Vul de volgende gegevens in:
Name: lyca internet
APN: data.lycamobile.nl
Username: lmnl
Password: plus

2. Video Instructie

Is jouw toestel wat ouder, volg dan één van onze video instructies hieronder.

3. Contact Customer Service

Nog steeds problemen? Neem dan contact op met de Klantenservice voor ondersteuning.

4. Instructie voor oudere telefoons

Voor andere mobiele telefoon instellingen scroll je naar het keuzemenu hieronder. Selecteer het merk van jouw mobiel en vervolgens het model type. Volg de instructies en je bent klaar om mobiel internet te ontvangen.

Populaire mobiele toesstellen

Voor andere mobiele instellingen klik hierop of scroll u naar beneden

Nokia

Samsung

HTC

iPhone

Populaire handsets - Selecteer jouw merk en type